BC-310 Rádiós árnyékolás- (redőny-) vezérlő

BC-310 Rádiós árnyékolás- (redőny-) vezérlő

BC-310 Rádiós árnyékolásvezérlő

A BC-310 Rádiós árnyékolásvezérlő az iGondnok házautomatizálási rendszer része, a motoros redőnyök, és-vagy egyéb, motoros árnyékolók intelligens vezérlésére szolgál.

Szabványos, 65 mm-es dobozba, vagy a redőny tokjába építhető.

A vezérlést rádiós parancsok hatására a motor áramköreinek kapcsolásával végzi. A motor működése közben figyeli annak paramétereit, és szükség esetén beavatkozik.
Automatikus üzemmód is beállítható.

Információ: PDF

 


A BC-310 Rádiós árnyékolásvezérlő az iGondnok házautomatizálási rendszer végrehajtó eszköz  (kontroller) kategóriájában helyezkedik el. Ha a házautomatizálási rendszerben kívánjuk alkalmazni az eszközt, az egyedi azonosítója (ID-je) segítségével regisztrálni kell azt az távfelügyelet webes felületén vagy az iGondnok okostelefonos applikációban.

A vezérlés rádiós úton történik. A BC-310 Rádiós árnyékolásvezérlő rádiós kapcsolatban áll az RL-500 Átjáróval, és például az RC-108 rádiós távkapcsolóval, a WP-109 fali kapcsolóval stb. Ezek a távvezérlő eszközök egy vagy több BC-310 készüléket tudnak vezérelni egy időben. Az RL-500 Átjáró segítségével az internetes szolgáltatásból vagy az iGondnok okostelefonos applikációból is lehet vezérelni a redőnyöket és az adott rendszer összes eszközét.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.